Om het beste en….nog meer uit Yamaha Genos 1/2 te halen.

Wat is er mogelijk.

Om het beste en….nog meer uit uw Genos 1/2 te halen is het mogelijk om bij mij Workshops te volgen.

Ik weet dat vele onder jullie graag gebruik maken van het OTS systeem waar de Genos over beschikt. Maar natuurlijk is het veel leuker wanneer je je eigen karakter en klank keuze in een Song kunt stoppen. Dit alles dan ook nog eens wat extra’s te geven door effecten optimaal te gebruiken maakt het toch tot een feestelijk geheel.

Meer speelgemak: De Genos heeft zoveel mogelijkheden om het voor zo makkelijk mogelijk te maken zodat U zich kunt concentreren op uw spel  en niet op de techniek. Immers maken velen gebruik van notenschrift waar ze alle aandacht voor nodig hebben.

Dan kunnen ook Style en Midi-files als speelhulp worden gebruikt. Ook deze kunnen optimaal en eenvoudig worden aangepast aan uw persoonlijke muzikale wensen. 


U kunt ervoor kiezen om een prive Workshop bij mij te boeken. Deze zal dan ook geheel voor U opmaat en naar uw wensen worden gemaakt. Tevens zorg ik dat U een naslag van de Workshop krijgt zodat u dit alles nog eens rustig kunt doorlezen of als handleiding te gebruiken.

Heeft u vragen:

U kunt altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.

e-mail: info@erikbongers.nl

Telefoon: 06 53 53 25 22

 

Een Worksop meerdere mensen is natuurlijk ook heel leuk. Samen met Oostendorp Muziek gaan we kijken wat hier de mogelijkheden zijn om deze zowel in Wezep als Hilversum te gaan doen. Houd hiervoor de Website of nieuwsbrief van Oostendorp Muziek in de gaten.  

Wanneer u overweegt een Yamaha Genos 2 of anders aan te schaffen is Oostendorp Muziek een Goede Keuze. Een team van enthousiaste medewerkers staat voor U klaar om u zo goed mogelijk te adviseren.

                   Klik hieronder om Oostendorp Muziek te bezoeken.